Vila Valis Sarti

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Email

Vila Valis Sarti leto

Ponuda apartmana u Sartiju!!!

VILA VALIS SARTI

Vila Valis. Ova kuce je smestena je 90 m od plaze i 50m od centralnog trga. Vila Valis je kuca novijeg datuma i jedna od najlepsih kuca u starom delu Sartija.

Vila Valis se sastoji od 1/2 , 1/3, 1/4 i 1/5 studija i apartmana. . Studiji za 2 ili 3 osobe su na prvom i drugom spratu, a apartman za 4 ili 5 osoba je u niskom prizemlju. Svi imaju SAT TV i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu.

Svi studiji u vili Valis  imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

 

Galerija fotografija vile Valis:

Call Centar

Tel: 021/ 66 24 079 i   021/ 47 27 300
e-mail: funtours@sezampro.rs

 

Iz Sartija se pruza prelep i jedinstven pogled na planinu Atos. Ujutro sunce izlazi iznad planine Atos, pruza se prelep panoramski pogled na pucinu i Svetu goru.

U Sartiju postoji veliki izbor smestajnih kapaciteta svih kategorija, razlicito oprenljenih, i naravno, sa cenama koje su u skladu kategorijom objekta.

Share and Enjoy

Djuranovic Sinisa

Administrator sajta . Osnivac turisticke agencije Funtours i osnivac Funtours IT sektora za izradu softwera turistickim agencijama i izradu sajtova. Google + Google +

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *