Vila Berlin Sarti, Sitonija leto 2019

Apartmani sa pogledom na more!!!

Vila Berlin Sarti. Ova prelepa kuca nalazi se u novom delu Sartija na 70 m od plaze. Vila Berlin poseduje dvokrevetne i trokrevetne apartmane smestene na drugom spratu.  Prednost ove kuce je to sto je u svakom apartmanu kuhinja odvojena od spavace sobe.

Svi apartmani imaju SAT TV, signal za bezicni internet i klima uredjaj cije se koriscenje posebno doplacuje.

Svi apartmani u vili Berlin imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

Bocni pogled na more imaju apartmani 7,8,9 i 10.

 

Vila Berlin Sarti – Galerija fotografija :

Cene SARTI 2019  :

Vila Berlin Sarti

Vila Berlin Sarti

 

Smene sa zvezdicom (*) – CENE SMESTAJA SU PO OSOBI SA UKLJUCENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM CENE SMESTAJA SU PO APARTMANU ZA 10 I 12 NOCENJA

Najam studija/apartmana:
Cene iz tabele su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

Sve informacije i rezervacije :

Ilije Ognjanovića 3
21000 Novi Sad
Tel: 021/ 66 24 079 i   021/ 47 27 300
e-mail: funtours@sezampro.rs