Vila Elizabet Sarti

Sarti – Apartmani Elizabet

Vila Elizabet u Sartiju  se nalazi na samoj plaži, u novom delu Sartija.
Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, smeštenih na prvom spratu. Neki od studia  imaju direktan pogled na more.

 

[nggallery id=43].

Svaki apartman u vili Elizabet poseduje opremljenu kuhinju, kupatilo, terasu, tv, klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu najma apartmana, kao i Wi-Fi internet.
Promena posteljine je na 5 dana.

Cena letovanja Vila Elizabet Sarti :

 

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA Sarti leto 2024:
1. dan: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
2. dan – 10. dan: Sarti – dolazak, smeštaj, boravak na bazi izabrane usluge, noćenje.
11. dan: Sarti – napuštanje objekta u 9h, polazak autobusa u popodnevnim časovima. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12. dan: Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.
Uslovi plaćanja:
– 30% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 30 dana pre datuma polaska na put. Ukoliko stranke ne izvrše uplatu preostalog iznosa do pune cene aranžmana u predvidjenom roku, smatra se da su odustali od korišćenja aranžmana i da je rezervacija otkazana.
– Čekovima gradjana: 30% akontacija, ostatak u ratama do 15.12.2024. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Administrativna zabrana: 30% akontacija, ostatak do 15.12.2024. uz mesečno uvećanje svake rate za 2%.
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate (Banca Intesa).
U cenu aranžmana je uračunato: usluge pratioca grupe i smeštaj (apartman / studio I kategorije) na bazi 10 ili 15 noćenja, usluge predstavnika agencije.
U cenu aranžmana nije uračunato: prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele, međunarodno zdravstveno osiguranje putnika, programom nenavedene usluge, individualni i ostali troškovi putnika.

Call centar : SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Funtours IT uputice vas na jednu od agencija kojoj je vas zahtev uza specijalnost…