Vila Jordan – Sarti apartmani 2024

Apartmani u centru Sartija!!!

VILA JORDAN SARTI

Vila Jordan Sarti. Ova vila se nalazi na svega 50m od plaze u centru starog dela Sartija.

Osim gradske Sarti plaze u blizini ove kuce se nalazi jedna manja uvala sa stenama i peskom. Svi studiji i apartmani vile Jordan su smesteni na drugom spratu i imaju predivan panoramski pogled i bocni pogled na more.Svaki studio i apartman vile Jordan ima TV i klima uredjaj cije je koriscenje tokom cele sezone ukljuceno u cenu. Vila Jordan poseduje dvokrevetne, trokrevetne studije i cetvorokrevetne apartmane.

Svi apartmani u vili Jordan  imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

U prizemlju vile Jordan se nalazi najveca apoteka.

Ova vila nije pogodna za starije osobe obzirom da se svi studiji i apartmani nalaze na drugom spratu, a kuca nema lift.

Dvokrevetni studio br. 1 je jedini studio koji ima manju terasu sa pogledom na glavni trg.

 

Vila Jordan Sarti – Galerija fotografija:

[nggallery id=15]

 

                             VILA JORDAN – CENOVNIK 2024 !!!

CENE SMESTAJA SU PO APARTMANU ZA 10 I 12 NOCENJA

Smene sa zvezdicom (*) – CENE SMESTAJA SU PO OSOBI SA UKLJUCENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

Najam studija/apartmana:
Cene iz tabele su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

Call centar : SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Funtours IT uputice vas na jednu od agencija kojoj je vas zahtev uza specijalnost…

Za ovo leto 2024 smo za vas pripremili veliki broj destinacija u Grckoj, Turskoj

Hit ponude hotela u Grckoj
e-mail: funtours@sezampro.rs

Informacije o letovanju u Sartiju i aranzmanima :