Vila Olga – Sarti, Sitonija 2024

Ponuda apartmana u Sartiju!!!

VILA OLGA

Vila Olga Sarti. Ova kuca je smestena na 120m od mora u starom delu Sartija.  Vila Olga se sastoji od dvokrevetnih, trokrevetnih i cetvorokrevetnih studija koji su smesteni u prizemlju i na prvom spratu.

Po jedan dvokrevetni, trokrevetni i cetvorokrevetni studio koji se nalaze u prizemlju odlikuju se udobnoscu i prednoscu na ostale, jer pored prozora i roletna, gostima je na raspolaganju i harmonika resetka kao dodatna sigurnost.

Svi studiji vile Olga  imaju SAT TV i klima uređaje čije se korišćenje posebno doplaćuje na licu mesta. Svi studiji imaju signal za besplatno korišćenje bežičnog interneta. Na krovu kuće se nalazi veliki prostor sa ležaljkama za sunčanje kao i roštilj za pripremanje hrane.

Svi studiji u vili Olga  imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

Vila ima izuzetne preporuke od stalnih gostiju u vidu ljubaznih i stalno prisutnih vlasnika kuce koji su na raspolaganju.

Vila Olga Sarti – Galerija fotografija

[nggallery id=17]

 

                           VILA OLGA Sarti – CENOVNIK 2024 U PRIPREMI !!!

CENE SMESTAJA SU PO STUDIJU ZA 10 I 12 NOCENJAZA SMENE SA “*” CENE SMESTAJA SU PO OSOBI SA UKLJUCENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

Call centar : SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Funtours IT uputice vas na jednu od agencija kojoj je vas zahtev uza specijalnost…

e-mail: funtours@sezampro.rs

Informacije o letovanju u Sartiju i aranzmanima :