Vila Pirofani Sarti leto 2024

Sarti Beach apartmani!!!

VILA PIROFANI

Vila Pirofani Sarti. Ova vila je smestena u novom delu Sartija, poznatog kao Sarti Beach.Vila Pirofani nalazi se na samo 50m od najlepse plaze u Sartiju. Obala ovog dela Sartija je narocito atraktivna zbog sitnog peska i izuzetno dugog plicaka idealnog za roditelje sa malom decom.

Studiji vile Pirofani nalaze se u prizemlju, prvom i drugom spratu. Studio na prvom spratu ima prelep pogled na more.

Svi studiji imaju televizor kao i klima uredjaj čije se korišćenje posebno doplaćuje, kao i signal za korišćenje bežičnog interneta.

Svi studiji u vili Pirofani   imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

U neposrednoj okolini kuće se nalazi sve što Vam je potrebno, nekoliko taverni, dobro snabdeveni supermarketi sa pekarom kao i više beach barova sa ležaljkama na plaži.

Prednost vile Pirofani  je i udaljenost od centra, koja Vam obezbedjuje potpuni mir i tišinu, a želju za malo prave letnje vreve možete utoliti nakon 20-minutne lagane šetnje do centra Sartija.

Cenovnik vila Pirofani Sarti za leto 2024 je u pripremi

Galerija fogografija – Vila Pirofani Sarti:

[nggallery id=21]

Za ovo leto 2024 smo za vas pripremili veliki broj destinacija u Grckoj, Turskoj

Hit ponude hotela u Grckoj

Call centar : SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Funtours IT uputice vas na jednu od agencija kojoj je vas zahtev uza specijalnost…
e-mail: funtours@sezampro.rs

Informacije o letovanju u Sartiju i aranzmanima :