Sarti Vila Sarti Inn

Apartmani sa bazenom!!!

Apartmani SARTI INN

Vila Sarti Inn Sarti. Ova kuca se nalazi u centralnom delu Sartija na 80m od plaza. Vila Sarti Inn je novoizgradjeni objekat u Sartiju i jedna je od najluksuznijih kuca.

Sarti Inn kompleks se sastoji iz dva objekta sa veoma luksuznim studijima izmedju kojih se nalazi lepo uredjen kompleks sa bazenom, koji je na raspolaganju samo gostima objekta. Vila Sarti Inn poseduje sopstveni parking i nalazi se u neposrednoj blizini najvece samoposluge u Sartiju.

Vila Sarti Inn raspolaze studijima predvidjenim za dve, tri i cetiri osobe. Dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze na spratu, a cetvorokrevetni u prizemlju.

Svi studiji su  opremljeni cajnom kuhinjom, TWC, TV, klima uredjajem , cije je koriscenje ukljuceno u cenu tokom jula i avgusta i bezicnim internetom. U svakom studiju se nalaze i moderno opremljena kupatila, sa tus kabinom i fenom za kosu.

Ciscenje studija organizovano je svaki drugi dan, a zamena peskira i posteljine je svaki treci dan.

Na cene smestaja u ovom objektu se ne primenjuju popusti.

 

 Galerija Kuce Sarti Inn – Kuce sa bazenom

 

Vila Sarti Inn Sarti

Sarti Inn je luksuzni smeštaj sa bazenom, nalazi se na oko 160m od mora. Studiji za 2 ili 3 osobe su na spratu, osim jednog koji se nalazi u niskom prizemlju, kao i ostali studiji za 4 osobe. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan bežični internet, kao i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Čišćenje studija kao i zamena posteljine vrše se dva puta tokom smene odnosno svakog trećeg ili četvrtog dana.

Galerija

Cenovnik Vila Sarti Inn leto 2024

Cene letovanja Sarti Inn
Cene letovanja Sarti Inn

ARANŽMAN OBUHVATA:
-smeštaj u izabranoj smeštajnoj jedinici za 10 noćenja, na bazi najma studija / apartmana prema cenovniku iz tabele
-u smenama sa * uračunat je i prevoz putnika do navedene destinacije, prevoz se vrši autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…)
-troškovi organizacije
-usluge predstavnika agencije u toku boravka na destinaciji

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
-prevoz autobusima visoke turisticke klase (TV, klima, DVD…) po cenovniku iz tabele autobuskog prevoza (osim u slučaju smena sa * gde je prevoz uračunat u cenu)
-međunarodno putno zdravstveno osiguranje, preporučujemo Globos Osiguranje sa dodatkom za Covid (možete uplatiti u agenciji)
-individualni troškovi
-fakultativni izleti
-doplata za klima uređaj na licu mesta u smeštajnim objektima gde je naznačeno
-obavezno plaćanje boravišne takse (nije uključeno u cenu) plaćanje na licu mesta.

Vila Berlin Sarti 2024

Vila Berlin Sarti 2024

Vila Berlin Sarti, Sitonija leto 2024 Apartmani sa pogledom na more!!! Vila Berlin Sarti. Ova prelepa kuca nalazi se u novom delu Sartija na 70 m od plaze. Vila Berlin poseduje dvokrevetne i trokrevetne apartmane smestene na drugom spratu.  Prednost ove kuce je to sto...

read more
Vila Afroditi Sarti

Vila Afroditi Sarti

Vila Afroditi nalazi se u starom delu Sartija, na oko 30m od mora, u neposrednoj blizini agencije Astra Travel ,na samom šetalištu, a opet desetak metara uvučena u mirnoj ulici. U ponudi su studiji za 2-3 osobe, koji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu. Kuća ima...

read more
Vila Talizeti Sarti

Vila Talizeti Sarti

Vila Talizeti moderno uređena kuća se nalazi u novom delu Sartija na oko 30m od mora. Apartman za 4 osobe se nalazi u niskom prizemlju. Studiji su na prvom spratu, dok se apartmani sa galerijom za 6 osoba nalaze na drugom spratu. Kuća ima SAT TV, signal za besplatno...

read more