Sarti Vila Sarti Inn

Apartmani sa bazenom!!!

Apartmani SARTI INN

Vila Sarti Inn Sarti. Ova kuca se nalazi u centralnom delu Sartija na 80m od plaza. Vila Sarti Inn je novoizgradjeni objekat u Sartiju i jedna je od najluksuznijih kuca.

Sarti Inn kompleks se sastoji iz dva objekta sa veoma luksuznim studijima izmedju kojih se nalazi lepo uredjen kompleks sa bazenom, koji je na raspolaganju samo gostima objekta. Vila Sarti Inn poseduje sopstveni parking i nalazi se u neposrednoj blizini najvece samoposluge u Sartiju.

Vila Sarti Inn raspolaze studijima predvidjenim za dve, tri i cetiri osobe. Dvokrevetni i trokrevetni studiji se nalaze na spratu, a cetvorokrevetni u prizemlju.

Svi studiji su  opremljeni cajnom kuhinjom, TWC, TV, klima uredjajem , cije je koriscenje ukljuceno u cenu tokom jula i avgusta i bezicnim internetom. U svakom studiju se nalaze i moderno opremljena kupatila, sa tus kabinom i fenom za kosu.

Ciscenje studija organizovano je svaki drugi dan, a zamena peskira i posteljine je svaki treci dan.

Na cene smestaja u ovom objektu se ne primenjuju popusti.

 

 Galerija Kuce Sarti Inn – Kuce sa bazenom

[nggallery id=23]

 

              SARTI INN SARTI – CENOVNIK 2023

 

 

Smene sa zvezdicom (*) – CENE SMESTAJA SU PO OSOBI SA UKLJUCENIM AUTOBUSKIM PREVOZOMCENE SMESTAJA SU PO APARTMANU  ZA 10 I 12 NOCENJA

Najam studija/apartmana:
Cene iz tabele su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

Kuca sa bazenom u Sartiju

Pogledajte plaze u okolini Sartija koje vredi obici. Plaze

Sve informacije i rezervacije :

Ilije Ognjanovića 3
21000 Novi Sad
Tel: 021/ 66 24 079 i   021/ 47 27 300
e-mail: funtours@sezampro.rs