Vila Sotiria Sarti leto 2024

Ponuda apartmana u Sartiju!!!

VILA SOTIRIA

Vila Sotiria Sarti.  Ova kuca je smestena u mirnom delu Sartija, na uzvisenju nedaleko od crkve. Sotiria je novoizgradjeni objekat, smestena na 200m od plaze i okolnih uvala, i samo na 120m od centra Sartija.  Iako se nalaze u neposrednjoj blizini centra Sartija vila Sotiria je smestena daleko od buke i vreve.

Svi studiji i apartmani vile Sotiria su smesteni na prvom i drugom spratu. Osim studija br. 3 svi apartmani i studiji imaju pogled na more.

Svaki studio ima SAT, TV i klima uredjaje cije koriscenje se doplacuje na licu mesta. Svi studiji imaju i signal za besplatno koriscenje interneta.

Svi studiji u vili Sotiria  imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

Vila Sotiria vazi za kucu sa najlepse opremljenim studijima , prostranim terasama sa predivnim pogledom i izuzetno lepim zajednickim prostorom i toaletima za koriscenje na dan dolaska i odlaska gostiju.

Cenovnik u pripremi

Galerija fotografija vile Sotiria:

[nggallery id=25]

Organizator ovog putovanja je T. A. Hellena travel , Niš
Licenca A, OTP 194/2021 od 23.11.2021. godine.
Za ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja i cenovnik/program putovanja T. A. Hellena travel, Niš

 

e-mail: funtours@sezampro.rs

Informacije o letovanju u Sartiju i aranzmanima :