Vila Ilias Sarti leto 2023

Apartmani Ilias – Sarti, Sitonija!!!

VILA ILIAS

Vila Ilias Sarti. Ova kuca je smestena u novom selu Sartija udaljena 80m od plaze. Vila Ilias poseduje 1/4 i 1/4+1 apartmane smestene  u niskom prizemlju i na prvom spratu.

Svaki apartman ima izdvojenu spavacu sobu (sa francuskim lezajem) i prostranu dnevnu sobu sa kuhinjom i dva kreveta.

U apartmanu 1/4+1 treci lezaj je fioka koja se izvlaci iz standardnog lezaja. Svaki apartman poseduje prostrane terase koje su okrenute prema ulici.

Izuzetno prostrani apartmani imaju TV, signal za bezicni internet, kao i klima uredjaj cije se koriscenje posebno doplacuje.

Svi apartmani u vili Ilias  imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

 

Vila Ilias Sarti – Galerija fotografija:

[nggallery id=14]

 

 

                             Vila Ilias Sarti    –    Cene za leto 2023 !!!

CENE SMESTAJA SU PO APARTMANU ZA 10 I 12 NOCENJA

Smene sa zvezdicom (*) – CENE SMESTAJA SU PO OSOBI SA UKLJUCENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

Najam studija/apartmana:
Cene iz tabele su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

Call centar : SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Funtours IT uputice vas na jednu od agencija kojoj je vas zahtev uza specijalnost…
e-mail: funtours@sezampro.rs

Informacije o letovanju u Sartiju i aranzmanima :