Vila Panorama Sarti

Ponuda apartmana u Sartiju!!!

VILA PANORAMA

Vila Panorama Sarti. Ova vila je smestena u starom delu Sartija na 150m od plaze. Vila Panorama raspolaze sa dvokrevetnim i trokrevetnim studijima. Svi studiji imaju prostrane terase sa pogledom na more osim studija broj 12 i 6.

Svi studiji u vili Panorama  su renovirani, sa novom kuhinjom, SAT televizijom i klima uređajem čije se korišćenje doplaćuje.

Svi studiji u vili Panorama  imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba. Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

Vila Panorama je dobila naziv po fenomenalnom panoramskom pogledu na plavo more Sartija i ceo Sarti.

 

Vila Panorama Sarti – Galerija fotografija:

[nggallery id=20]

 

 

                      VILA PANORAMA – CENOVNIK!!!

CENE SMESTAJA SU PO APARTMANU ZA 10 I 12 NOCENJA

Smene sa zvezdicom (*) – CENE SMESTAJA SU PO OSOBI SA UKLJUCENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

Najam studija/apartmana:
Cene iz tabele su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

 

Sve informacije i rezervacije : Turisticka agencija  Jahorina Info & Funtours Novi Sad

Ilije Ognjanovića 3
21000 Novi Sad
Tel: 021/ 66 24 079 i   021/ 47 27 300
e-mail: funtours@sezampro.rs