Vila Chrissula Sarti

Vila Chrissula smeštena je u neposrednoj blizini plaže. Kuća ima SAT TV, WiFi i klima uređaje čije je korišćenje uključeno u cenu. Dva studija imaju terase sa pogledom na ulicu, a dva su sa bočnim pogledom na more. Zbog svoje pozicije ovo je jedna od najtraženijih kuća u našoj ponudi. Na 20m od kuće je peščani uređeni deo plaže, a na oko 120m nalazi se jedini stenovito-peščani deo plaže u Sartiju, poznatiji po restoranu „Vrahakia“ (gr.prev.vrahaki-stena).

Galerija

Cenovnik Vila Chrissula
leto 2024

Cene letovanja Sarti Inn

Cena sa “zvezdicom” * predstavlja cenu paket aranžmana (smeštaj+prevoz) po osobi.
Cena bez * predstavlja cenu najma smeštaja za navedeni broj osoba.

*navedena cena paket aranžmana je za autobuski polazak iz Beograda i za sve ulaske u autobus duž autoputa.
**doplata za polazak iz Novog Sada iznosi 10eur po osobi, za polazak iz Pančeva iznosi 15eur po osobi, a iz ostalih mesta garantovanog polaska 20eur po osobi.
Za polazak iz Subotice, Sente i Bačke Topole u julu i avgustu doplata je 30eur po osobi, a u maju, junu i septembru doplata je 20eur po osobi.

Sarti Inn

Sarti Inn

Sarti Inn je luksuzni smeštaj sa bazenom, nalazi se na oko 160m od mora. Studiji za 2 ili 3 osobe su na spratu, osim jednog koji se nalazi u niskom prizemlju, kao i ostali studiji za 4 osobe. Svi imaju SAT TV, signal za besplatan bežični internet, kao i klima uređaj...

read more
Kuća Aristotelis Sarti

Kuća Aristotelis Sarti

Kuća Aristotelis nalazi se uz plažu u novom delu Sartija. Studiji i apartmani se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu i imaju fantastičan direktan ili bočni pogled na more. Kuća ima besplatan signal za bežični internet, a sve smeštajne jedinice imaju TV i...

read more
Vila Akis

Vila Akis

Vila Akis New predstavlja novi blok poznate kuće Akis, na oko 420m od mora, sa uređenim dvorištem sa roštiljem, parkingom i manjim dečijim igralištem. Četvorokrevetni studiji se nalaze u prizemlju i na prvom spratu i svi imaju SAT TV i klima uređaj čije se korišćenje...

read more

Otkrijte Sitoniju

Plaže:

Sitonija ima obalu dugu oko 550 kilometara, sa prelepim plažama koje se protežu duž obale. Plaže su raznovrsne, od peščanih plaža sa kristalno čistom vodom do uvala okruženih zelenilom i stenama.

 •  Plaža Vourvourou:
  Poznata je po kristalno čistoj vodi i impresivnim stenama koje se izdižu iz mora. Okružena borovim šumama, Vourvourou je popularna destinacija za kupanje i sunčanje. (U poslednje vreme , u sezoni je velika gužva)
 • Plaža Kavourotripes:
  Često nazivana “Kakoourotripes” zbog svojih malih zaliva i kristalno čiste vode. Nudi prelepe prirodne bazene i stene koje pružaju savršenu kulisu za odmor.
 • Plaža Orange Beach:
  Plaža koja je poznata po svom zlatnom pesku i tirkiznom moru. Orange Beach je popularna destinacija za vodene sportove i opuštanje na suncu.
 • Plaža Sarti:
  Smeštena u istoimenom mestu, plaža Sarti je dugačka i peščana. Nudi mnoštvo restorana i kafića uz obalu. Ponekada more ovde može biti izuzetno nemirno. Veliki talasi su za neke zabava ali, u biti predstavlja OPASNOST.
 • Plaža Porto Koufo: Porto Koufo je najveća prirodna luka na Sitoniji i ima predivnu plažu sa mirnim morem, savršenom za plivanje.
 • Plaža Trani Ammouda: Ova plaža se takođe nalazi u blizini Sartija i poznata je po finom pesku i tirkiznom moru.