Vila Fotis Sarti, sezona 2023

Ponuda apartmana u Sartiju!!!

Vila Fotis . Kuca Fotis smestena je u starom delu Sartija u blizini crkve na 170 m od mora. Ova vila je kompletno renovirana 2011. godine.

VILA FOTIS Sarti

Vila Fotis poseduje dvokrevetne, trokrevetne, cetvorokrevetne i sestoktevetne apartmane. Na prvom spratu se nalaze dvokrevetni i trokrevetni studiji. Terase studija broj 1 i 3 imaju pogled na more, a studio 2 i 4 pogled na dvoriste.

Sestokrevetni duplex i cetvorokkrevetni studio se nalaze u prizemlju.

Svi studiji i apartmani imaju SAT TV, signal za bežični internet i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje.

Svi studiji i apartmani imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, ormar, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba (tanjiri, čaše, šolje, noževi, viljuške, kašike, šerpa, tiganj, džezva za kafu). Promena posteljine je na svakih pet/sest dana. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami menjaju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Molimo goste da ponesu svoje peškire, s obzirom da peškiri nisu deo standardne opreme studija/apartmana.

 

Vila Fotis Sarti – Galerija fotografija:

[nggallery id=13]

 

                         VILA FOTIS Sarti – CENOVNIK leto 2023.

CENE SMESTAJA SU PO APARTMANU ZA 10 I 12 NOCENJA

Smene sa zvezdicom (*) – CENE SMESTAJA SU PO OSOBI SA UKLJUCENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

Najam studija/apartmana:
Cene iz tabele su za najam studija/apartmana za navedeni broj noći i maksimalan broj osoba bez obzira na uzrast. Pored navedenog broja osoba bez posebne doplate i bez sopstvenog ležaja može boraviti dete do 6 godina. Dete starije od 6 godina, a mlađe od 12 godina može boraviti pored maksimalnog broja osoba u apartmanu bez sopstvenog kreveta uz doplatu od 5eur/danu. Postoje kuće u kojima boravak više od maksimalnog broja osoba nije moguć ni uz doplatu.

.Call centar : SVI PODACI NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. Za poptunu i preciznu informaciju,Call Centar, Funtours IT uputice vas na jednu od agencija kojoj je vas zahtev uza specijalnost…
e-mail: funtours@sezampro.rs

Informacije o letovanju u Sartiju i aranzmanima :